Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή χαμηλή σε βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντιοξειδωτικά με ιδιαίτερα έντονγ προστατευτική... Συνέχεια ανάγνωσης
Tεχνητές γλυκαντικές ουσίες όπως η ασπαρτάμη μπορούν να καταστρέψουν τη λειτουργία του εγκεφάλου Σύμφωνα με τον μεγάλο φυσικό Albert Einstein, η παραφροσύνη «κάνει το ίδιο... Συνέχεια ανάγνωσης
Ας είμαστε σαφείς για ένα πράγμα: Η δυσλειτουργία του εντέρου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα υγείας από όσα μπορούμε να φανταστούμε Προφανώς, ένα υγιές πεπτικό σύστημα είναι... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει: Σαρικά Γ. Μαρία, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Οι ηλιόσποροι αποτελούν ένα υγιεινό και απολαυστικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και μπορεί εύκολα να ενταχθούν στην καθημερινή... Συνέχεια ανάγνωσης