Για να μειωθεί ο κίνδυνος καρκίνου δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα από το ψυγείο σας. Όλες οι έρευνες για τον καρκίνο και τη διατροφή δείχνουν... Συνέχεια ανάγνωσης
Η 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP) είναι ένα αμινοξύ που το σώμα μας παράγει φυσικά. Ο οργανισμός μας το χρησιμοποιεί για να παράγει σεροτονίνη, μια χημική ουσία που... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα νέα ευρήματα των ισραηλινών επιστημόνων, φέρνουν στην επιφάνεια για ακόμη μια φορά την απειλή των κινητών τηλεφώνων για την υγεία μας Νέα ευρήματα ερευνητών... Συνέχεια ανάγνωσης
Διάφορες έρευνες και μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο δυτικός τρόπος διατροφής ο οποίος περιλαμβάνει τη μειωμένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση... Συνέχεια ανάγνωσης
error: Προστατευμενο περιεχόμενο !!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότερα