Μία από τις παρενέργειες της υπερκατανάλωσης τροφίμων και του πάχους είναι και η συσσώρευση λίπους στο συκώτι, η οποία μπορεί να προκαλέσει – έστω και... Συνέχεια ανάγνωσης
Χρήση αμαλγάματος στην ιατρική και ο κίνδυνος του υδραργύρου Ιστορικό της χρήσης αμαλγάματος για το “σφράγισμα” των δοντιών Οι γιατροί είχαν ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιούν... Συνέχεια ανάγνωσης
Tο DNA είναι από τα πρώτα κυτταρικά συστατικά που βλάπτονται και η ελλιπής αποκατάσταση των βλαβών που υφίσταται ευθύνεται για την εμφάνιση κάποιων μορφών καρκίνου... Συνέχεια ανάγνωσης
New Studies Present Potential Health Benefits Of Antioxidant Found In Broccoli And Broccoli Sprouts Baltimore MD Three recently published scientific studies reinforce the protective power... Συνέχεια ανάγνωσης