Σίγουρα την απολαμβάνουμε στην κουζίνα. Στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπαχαρικά. Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Health η κανέλα συμβάλει... Συνέχεια ανάγνωσης
Το σελήνιο είναι ένα σημαντικό μικροθρεπτικό συστατικό, το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Στις αρχές του 1970, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι... Συνέχεια ανάγνωσης
Χρήση αμαλγάματος στην ιατρική και ο κίνδυνος του υδραργύρου Ιστορικό της χρήσης αμαλγάματος για το “σφράγισμα” των δοντιών Οι γιατροί είχαν ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιούν... Συνέχεια ανάγνωσης
Tεχνητές γλυκαντικές ουσίες όπως η ασπαρτάμη μπορούν να καταστρέψουν τη λειτουργία του εγκεφάλου Σύμφωνα με τον μεγάλο φυσικό Albert Einstein, η παραφροσύνη «κάνει το ίδιο... Συνέχεια ανάγνωσης