Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει: Κολυβίρας-Τζιβανιώτης Στέλιος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ένα ποτήρι κρασί την ημέρα «χτίζει» γερά οστά και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Ερευνητές από... Συνέχεια ανάγνωσης
Νέα έρευνα υποδεικνύει την ύπαρξη άμεσης σχέσης μεταξύ του αριθμού τσιγάρων που καπνίζει κάποιος στη διάρκεια της ζωής του και του αριθμού των μεταλλάξεων στο... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα φάρμακα για το διαβήτη σχεδιάζονται για να βοηθήσουν στην «διαχείριση» των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Όμως, στην πραγματικότητα, ορισμένα φάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακής... Συνέχεια ανάγνωσης