H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των ασιατικών λαών. Πολλές μελέτες συμπεραίνουν πως η σόγια αποτελεί παράγοντα μακροζωίας για... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί, που μπορούν και επιβιώνουν κατά το πέρασμά τους μέσα από την γαστρεντερική οδό και βοηθούν στη θωράκιση του οργανισμού. Ο... Συνέχεια ανάγνωσης
Το λίπος της κοιλιάς είναι ο εφιάλτης των περισσότερων διαιτολόγων. Δυστυχώς – όπως ίσως ήδη γνωρίζετε – είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία για... Συνέχεια ανάγνωσης
Η πρόοδος που συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διατροφής και της κλινικής διαιτολογίας είχε σαν αποτέλεσμα την ανακάλυψη, μελέτη και καλύτερη διερεύνηση ουσιών... Συνέχεια ανάγνωσης