Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή χαμηλή σε βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντιοξειδωτικά με ιδιαίτερα έντονγ προστατευτική... Συνέχεια ανάγνωσης
Σίγουρα την απολαμβάνουμε στην κουζίνα. Στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπαχαρικά. Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Health η κανέλα συμβάλει... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει: Κολυβίρας-Τζιβανιώτης Στέλιος, Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ένα ποτήρι κρασί την ημέρα «χτίζει» γερά οστά και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Ερευνητές από... Συνέχεια ανάγνωσης
Ο Ρώσος βιολόγος και νομπελίστας Elie Metchnikoff είχε δηλώσει ότι «Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο» και το τελμηριώνει με μία ανάλυση που δεν αφήνει... Συνέχεια ανάγνωσης