Τα προβιοτικά είναι πλέον γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ανθρώπινη υγεία και για το λόγο αυτό, εμπεριέχονται σε όλο και περισσότερα τρόφιμα, αλλά... Συνέχεια ανάγνωσης
Η Κοντογιάννη Μερόπη, λέκτορας κλινικής διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, έδωσε συνέντευξη στο medNutrition, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την διατροφή στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες κατά την τελευταία δεκαετία έχουν δείξει χωρίς αμφιβολία ότι αυτό που τρώτε έχει μια βαθιά επίδραση στο συνολικό κίνδυνο για καρκίνο. Η απλή αλήθεια... Συνέχεια ανάγνωσης
Φαίνεται ότι ένα πρόσθετο τροφίμων θέτει σε κίνδυνο την υγεία της κοινωνίας μας. Φυσικά, αν ζητούσαμε από τους περισσότερους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων, θα έλεγαν... Συνέχεια ανάγνωσης