Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί, που μπορούν και επιβιώνουν κατά το πέρασμά τους μέσα από την γαστρεντερική οδό και βοηθούν στη θωράκιση του οργανισμού. Ο... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Η επιστημονική ονομασία της Graviola είναι Annona muricata. Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, είναι ένα πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού,... Συνέχεια ανάγνωσης
Φαίνεται ότι ένα πρόσθετο τροφίμων θέτει σε κίνδυνο την υγεία της κοινωνίας μας. Φυσικά, αν ζητούσαμε από τους περισσότερους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων, θα έλεγαν... Συνέχεια ανάγνωσης