Νέα μελέτη αποκαλύπτει τις αρνητικές παρένεργειές της ακόμη και σε «ασφαλείς» ποσότητες Τις αρνητικές επιδράσεις της ζάχαρης στον οργανισμό, ακόμη και όταν λαμβάνεται σε ποσότητες... Συνέχεια ανάγνωσης
Eπί σχεδόν 20 χρόνια ψάχνω το γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να απορροφήσουν το ασβέστιο. Πρίν μια δεκαετία ξεφύγαμε απο την πεποίθηση της έλλειψης ασβεστίου... Συνέχεια ανάγνωσης
Πρώτος ο Παστέρ διατύπωσε την επαναστατική για την εποχή άποψη ότι η επιβίωση οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού εξαρτάται από τα μικρόβια και ότι η ζωή θα... Συνέχεια ανάγνωσης
Η επιστημονική ονομασία της Graviola είναι Annona muricata. Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, είναι ένα πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού,... Συνέχεια ανάγνωσης