Έρευνες δείχνουν ότι η διατροφή χαμηλή σε βασικά αντιοξειδωτικά στοιχεία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακά νοσήματα. Αντιοξειδωτικά με ιδιαίτερα έντονγ προστατευτική... Συνέχεια ανάγνωσης
Το σελήνιο είναι ένα σημαντικό μικροθρεπτικό συστατικό, το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Στις αρχές του 1970, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι περισσότερες περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας σχετίζονται με παράγοντες κινδύνου εμφάνισης οξειδωτικού στρες, όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, το κάπνισμα, η υπερχοληστεριναιμία και η υπέρταση. Μια... Συνέχεια ανάγνωσης
Τι κρύβεται πίσω από το διαβόητο διατροφικό κώδικα Codex Alimentarius. Εως τώρα είχατε το δικό σας βιολογικό κήπο και τρώγατε τα οργανικά σας φρέσκα προϊόντα... Συνέχεια ανάγνωσης