Σίγουρα την απολαμβάνουμε στην κουζίνα. Στην μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική είναι ένα από τα αγαπημένα μας μπαχαρικά. Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Health η κανέλα συμβάλει... Συνέχεια ανάγνωσης
Γράφει η Δρ Σάββη Μάλλιου Ειδικός Παθολόγος – Ογκολόγος Οι εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο είναι εναλλακτικές και συμπληρωματικές θεραπείες για τον καρκίνο, που δεν... Συνέχεια ανάγνωσης
Έρευνες κατά την τελευταία δεκαετία έχουν δείξει χωρίς αμφιβολία ότι αυτό που τρώτε έχει μια βαθιά επίδραση στο συνολικό κίνδυνο για καρκίνο. Η απλή αλήθεια... Συνέχεια ανάγνωσης
Eπί σχεδόν 20 χρόνια ψάχνω το γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να απορροφήσουν το ασβέστιο. Πρίν μια δεκαετία ξεφύγαμε απο την πεποίθηση της έλλειψης ασβεστίου... Συνέχεια ανάγνωσης