Η 5-υδροξυτρυπτοφάνη (5-HTP) είναι ένα αμινοξύ που το σώμα μας παράγει φυσικά. Ο οργανισμός μας το χρησιμοποιεί για να παράγει σεροτονίνη, μια χημική ουσία που... Συνέχεια ανάγνωσης
Η καλλιέργεια του λιναρόσπορου υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και τόσο ο σπόρος όσο και οι ίνες του φυτού χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία υφασμάτων, τροφίμων και... Συνέχεια ανάγνωσης
Η Chlorella είναι ένα πράσινο κυτταρώδες φύκι, το οποίο καλλιεργείται σε μεγάλες τεχνητές λίμνες γλυκού νερού, με ελεγχόμενες συνθήκες. Είναι το πιο μελετημένο και δημοφιλέστερο... Συνέχεια ανάγνωσης
Το τελευταίο διάστημα το συνένζυμο Q10 έγινες γνωστό στην Ελλάδα για το ότι ενισχύει την καρδιαγγειακή υγεία. Ωστόσο, πιθανότατα, γνωρίζουμε πολύ λίγα για αυτό το... Συνέχεια ανάγνωσης
error: Προστατευμενο περιεχόμενο !!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΔιαβάστε περισσότερα