Διεθνής ομάδα επιστημόνων, η οποία περιλαμβάνει και Έλληνες γεννετιστές εντόπισαν το γονίδιο το οποίο συνδέεται με τον διανήτη και ρυθμίζει και άλλα γονίδια του λίπους... Συνέχεια ανάγνωσης
Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί, που μπορούν και επιβιώνουν κατά το πέρασμά τους μέσα από την γαστρεντερική οδό και βοηθούν στη θωράκιση του οργανισμού. Ο... Συνέχεια ανάγνωσης
Eπί σχεδόν 20 χρόνια ψάχνω το γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να απορροφήσουν το ασβέστιο. Πρίν μια δεκαετία ξεφύγαμε απο την πεποίθηση της έλλειψης ασβεστίου... Συνέχεια ανάγνωσης