Η Κοντογιάννη Μερόπη, λέκτορας κλινικής διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, έδωσε συνέντευξη στο medNutrition, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την διατροφή στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους... Συνέχεια ανάγνωσης
Το έλαιο νυχτολούλουδου (ΕΓΔΕ) προέρχεται από το σπόρο του νυχτολούλουδου και είναι θαυμάσιο για δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, την ψωρίαση και την ακμή. Το... Συνέχεια ανάγνωσης
Το Σέλινο αυτό το υποτιμημένο λαχανικό είναι ένας θρεπτικός υπερήρωας που μόλις αρχίζει να παίρνει αυτό που τουαξιζει. Όχι μόνο το σέλινο είναι γεμάτο με... Συνέχεια ανάγνωσης
Το γαστρεντερικό μας σύστημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Φιλοξενεί χιλιάδες τύπους βακτηρίων όπως τα βακτηριοειδή, τα εντεροβακτήρια, ο λακτοβάκιλος, ο στρεπτόκοκκος και ο σταφυλόκοκκος. Η αναλογία... Συνέχεια ανάγνωσης