Οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με νέα κινεζική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο... Συνέχεια ανάγνωσης
Με κλειστά μάτια ενθάρρυναν οι επιστήμονες υγείας, μέχρι πρόσφατα, τους πολίτες στην κατανάλωση ψαριών, πηγή πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα. Ποιος δεν έχει ακούσει για... Συνέχεια ανάγνωσης
Tεχνητές γλυκαντικές ουσίες όπως η ασπαρτάμη μπορούν να καταστρέψουν τη λειτουργία του εγκεφάλου Σύμφωνα με τον μεγάλο φυσικό Albert Einstein, η παραφροσύνη «κάνει το ίδιο... Συνέχεια ανάγνωσης
Γνωστή από τα αρχαία χρόνια, η αλόη υπήρξε γνωστή ως το φυτό της αθανασίας, αγαπημένη της ιατρικής και της κοσμετολογίας. Υπάρχουν πάνω από 200 είδη... Συνέχεια ανάγνωσης